Om SugarCRM


SugarCRM er et hurtigt, effektivt og simpelt system. Den lagsomme software er skåret fra, så du kan komme i gang med det samme. 

Prøv SugarCRM helt gratis

Lad platformen gøre arbejdet for dig

SugarCRM er designet til at reducere dine driftsomkostninger og skabe værdi fra dag ét med fleksibel automatisering, gnidningsløse integrationer og intuitive værktøjer, der er nemme at bruge for teams.

Nem adgang til afgørende data og statistik kan hjælpe dig til at blive mere fremsynet, mens SugarCRMs automatisering sparer dig for tid, så du kan generere den samme værdi på kortere tid.

 • Automatiser dine processer
  Slut med venstrehåndsarbejde: Fordi ingen medarbejdere bør udføre et stykke arbejde, som en maskine lige så vel kan gøre.
 • Kom hurtigere og mere sikkert i mål
  Et minimum af vejspærringer: Fordi din CRM-platform arbejder hele tiden med dig, ikke imod dig.
 • Forudsig næste skridt
  Ingen blinde vinkler: Fordi det er nemmere at løse problemer, når du kan se hele billedet.

SugarCRM kan bruges out-of-the-box, men Actoom sørger for, at vi tilpasser platformen til netop din virksomheds behov.

Tilfredse kunder i hele verden 

Når virksomheder foretrækker SugarCRM, er det fordi, platformen er fleksibel, skalerbart og har store udviklingsmuligheder, der kan integreres med de fleste eksterne programmer. Standardløsninger kommer med standardbegrænsninger - og SugarCRM sigter højt med et fuldt integreret værktøjssæt, der nemt kan tilpasses den enkelte virksomhed.

I dag har SugerCRM over 1,5 mio brugere og ligger stabilt i toppen af listen over ”Bedste CRM-system”.

Prøv en gratis demo eller vend dit behov med os

Send os dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en snak om, hvordan SugarCRM kan understøtte og optimere processerne i din virksomhed - helt uforpligtende.


  Eller ring til Actoom nu på telefon 70 20 90 33