Hvorfor vælge SugarCRM?


SugarCRM er et komplet CRM-produkt, der samler kritisk information på tværs af salg, service og markedsføring. Det er intuitivt, hurtigt og integrerbart med stort set alle andre systemer. SugarCRMs moderne design virker problemfrit på de enheder, du bruger hver dag. Det er derfor, at flere virksomheder skrotter gamle systemer og vælger SugarCRM til styrkelse af forretningsforbindelser.

Prøv SugarCRM helt gratis

Er det muligt at optimere jeres processer?

Lad os tage en snak

Certified partner of SugarCRM, intelligent CX Platform for Sales, Marketing and Services

Send os dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en snak om,
hvordan SugarCRM kan understøtte og optimere processerne i din virksomhed - helt uforpligtende!


Eller ring til Actoom nu på telefon 70 20 90 33

Hvorfor skal I vælge SugarCRM?


SugarCRM leverer et uundværligt værktøj, hvor dine salgs-, marketing- og supportprocesser bliver kombineret i en enkelt platform.

SugarCRM tilbyder en række muligheder som sammen med platformens tilpasningsevne, ekspertise i kundeoplevelser og fleksibilitet imødekommer dine kritiske forretningsbehov.

Med den rigtige blanding af teknologi og mennesker kan I træffe bedre og hurtigere beslutninger og skabe ekstraordinære kundeforhold.

  1. Fleksibelt og kan tilpasse: Alle virksomheder er forskellige. SugarCRM imødekommer dette ved ikke at være en ensartet løsning, men tilbyder et CRM-system der er skræddersyet til din virksomhed.
  2. Produktivitet på et højere niveau: Hurtigt, effektivt og lige til. Det langsomme software er skåret fra. SugarCRM er kendt for at være hurtigt og effektivt. Få et produktivitetsniveau, I aldrig har oplevet før.
  3. Prisvindende kundeoplevelse: SugarCRM ligger stabilt i toppen af listen ”Bedste CRM-system”. Brugervenlighed, uovertruffen kundeservice og en klar prissætning bidrager til den ekstraordinære software løsning, som SugarCRM er.

Få mere tid til din kerneforretning

SugarCRM tilpasses din virksomhed og dine fokusområder, så du har mere tid til de ting der er vigtige. Processer automatiseres og kan tilpasses de enkelte brugere.

Du får et 360 graders billede af dine kunder, hvor du kan integrere med dine andre vigtige IT systemer.

Gennemsigtelig pris

Du køber ikke bare et IT system, men investerer i en CRM-løsning der adresserer dine behov og udfordringer. Se priser

Actoom hjælper dig

Med Actoom får du en løsning der passer til dig og din virksomhed. Du er rustet til de forretningsmæssige forandringer, du står overfor både nu og i fremtiden.

Vi hjælper jer i retning af en mere produktiv fremtid, der drives af nye niveauer af automatisering og en lang række nye muligheder.

"PCMag readers nominated over 30 companies, of which only six received enough responses to be included as finalists – the same finalists as last year. This year’s winner for best CRM service is SugarCRM, which blew away the competition for the 4th year in a row with outstanding scores."

Business Choice, PC Magazine