Ejendomsbranchen


I ejendomsbranchen findes der mange udfordringer. Der er en masse informationer der skal holdes styr på, samtidig er der høje forventninger til serviceniveauet. Der er ingen tvivl om at de fleste ejendomssystemer løser en del af denne udfordring, men det er ofte ikke tilstrækkeligt. Det kan være besværligt at håndtere alle kunderelationer og sager overskueligt og effektivt. Et godt CRM-system kan derfor være alfa og omega for ejendomsbranchen.

Prøv SugarCRM helt gratis

SugarCRM er i stand til at dække alle afdelinger og arbejdsopgaver på tværs af virksomheden, så det altid er en selvfølge at have styr på og overblik over den daglige arbejdsgang.

Om det drejer sig om en kommunal eller kommerciel ejendomsvirksomhed eller endda i ejendomsudviklingsbranchen, er der masser af hjælp at hente med SugarCRM.

Actoom skræddersyer systemet efter jeres behov. Når alt viden, data og informationer bliver samlet i ét system, er du med til at hjælpe alle i virksomheden. Det er muligt at kunne give kunden den ekstraordinære service, så du lever op til kundens forventninger. Derudover får du en tidsbesparende og effektiv arbejdsindsats fra dine medarbejder.

Med SugarCRM får I:

  • Overblik over kunder, kontrakter og ejendomme
  • Nem integration med andre ejendomssystemer
  • Effektiv og hurtig publicering af ejendomme på hjemmesiden mv.
  • Mulighed for at øge servicen og effektiviseringen
  • Tilfredse kunder, der giver grobund for en sund forretning.

Skab kunde- og ejendomsoversigt med SugarCRM

Integrer dit allerede eksisterende ejendomssystem i SugarCRM og indsaml den nødvendige information, så du kan håndtere alle sager, udlejere og lejere i ét system. SugarCRM samler al data og informationer indenfor ejendomsbranchen. Med vores CRM-system får du et 360 graders overblik over hele forretningen. Det kunne være spørgsmål om den seneste kvittering for husleje, en skade i ejendommen eller et job til en underentreprenør. Alt fra ordrer til udlejere og vedligeholdelse af ejendomme håndteres nemt og overskueligt med SugarCRM. Se jeres virksomhed i det store billede – alt i ét system.

Annoncering og publicering

SugarCRM samarbejder med alle programmer eksempelvis din hjemmeside.

Alle tilmeldinger, forespørgsler og kundehenvendelser lander i CRM-systemet, så du har alt samlet ét sted. Få mulighed for at publicere det hele direkte gennem SugarCRM.

Sikre kundepleje og udlejning

Dan overblik over potentielle kunder gennem vores effektive leadgenerering. Om det drejer sig om nye kunder, eksisterende kunder eller potentielle kunder vil SugarCRM være i stand til at overskueliggøre og holde styr på virksomhedens kundedatabase. Det giver dig mulighed for at arbejde proaktivt og giver dig tid til det vigtigste, nemlig din kernevirksomhed.

SugarCRM er programmet som alle vil lege med.

Hvor er e-mailen nu blevet af? Hvilken korrespondance og historik har jeg haft med kunden? Hvordan er ejendommens tilstand? Hvilken udlejer hører til hvilket sted?

SugarCRM er helintegreret, dvs. det kan snakke sammen med alle programmer. Få Outlook fuldt ud integreret i SugarCRM, så du kan gemme vigtige informationer på kunder, udlejere, e-mails, ejendomsudviklere og meget mere. SugarCRM kan samtidig integreres i andre ERP-systemer. Få et fuldt ud integrerbart forretningssystem til din kernevirksomhed.

Vi lever i en verden hvor automatisering og den teknologiske udvikling tager fart. SugarCRM holder sig opdateret og er konstant under udvikling. Derfor kan alle informationer automatisk blive indlæst. De hentede informationer struktureres automatisk, så både udlejer og lejemål kan ses, samt hvem der er ansvarlig for hvilken ejendom.

Tag SugarCRM med overalt

Ligegyldigt hvilken ejendom man er ude ved eller om man er på ferie, kan du altid få adgang til SugarCRM. I kan tilgå SugarCRM fra mobiltelefonen eller tablet. I kan tilgå systemet enten via almindelig browser eller hente app'en som både fås til Android og IPhone. Så er I altid opdateret, og kan følge med lige meget hvor i verden, I er.

Visuelt overblik

Tal, processer og beregninger kan være uoverskueligt at forholde sig til. Derfor kan det hele visualiseres igennem dashboards og grafer af de vigtigste projektinformationer på dit team. Det gør at hvert team kan følge med i hvor man står, og automatisk får et visuelt overblik over ejendomme, udlejning, salg eller det du ønsker at få fremhævet.

Rapport og rapportering

Alle virksomheder har eller bør have værdifulde data om kunder, kontakter og hvad der ellers ligger i deres CRM-system. Men hvis virksomheder ikke ved, hvordan de kan få det optimale udbytte af denne data, hvorfor så have et CRM-system? Med SugarCRM kan I lave brugerspecificeret eller situationsbestemt rapportering. Rapporterne kan være komplekse og designet til netop den bruger, der ønsker rapporteringen eller de kan være simple og uden detaljer. Det er op til brugeren, manageren, ledelsen eller virksomheden, hvordan I ønsker at rapporterer. Fællestrækket for rapporter i SugarCRM er, at de kan laves af brugere, der ikke har nogle specifikke IT-færdigheder.

3 gode grunde til at benytte SugarCRM som dit nye CRM-system

  1. Fleksibelt og kan tilpasses: Alle virksomheder er forskellige. Sugar imødekommer dette ved ikke at være en ensartet løsning, men tilbyder et CRM-system der er skræddersyet til din virksomhed.
  2. Produktivitet på et højere niveau: Hurtigt, effektivt og lige til. Det langsomme software er skåret fra, Sugar er kendt for at være hurtigt og effektivt. Få et serviceniveau, I aldrig har oplevet før.
  3. Prisvindende kundeoplevelse: SugarCRM ligger stabilt i toppen af listen ”Bedste CRM-system”. Brugervenlighed, uovertruffen kundeservice og en klar prissætning bidrager til den ekstraordinære software løsning.

Actoom er med hele vejen

Integrationen af et nyt CRM-system kan skabe kaos og forvirring for dig og dine medarbejder i opstartsfasen.

Hos Actoom ved vi, hvor vigtigt det er at implementeringen af SugarCRM i din virksomhed går let og at det er klar til at arbejde med med det samme. Vi er med på sidelinjen og sørger for, at dit CRM-system er opdateret og har alle de elementer din virksomhed skal bruge, for at gøre jeres arbejde let, effektivt og mere overskueligt.

Actoom sørger for at integrationen af dit nye SugarCRM-system forløber nemt og smertefrit. Actoom opsætter arbejdsgange, der bliver specificeret til din virksomhed. I undgår derfor en masse unødige informationer, så I fra starten af kan få det fulde udbytte, da vi tilpasser dit SugarCRM-system til din branche. Vi har et højt uddannet team der lytter til jeres ønsker og behov og bygger systemet til jer. Lad Actoom hjælpe jer med at fremme jeres salg gennem et godt og solidt CRM-system som benyttes verden over.

PRØV GRATIS