Byggebranchen


Der kan være meget at holde styr på i byggebranchen. Det kan være I skal holde styr på alle de forskellige tilbud til det samme projekt. Det kan skabe forvirring og komplicere processen, når I eksempelvis skal beregne den kommende ordreindgang.

Prøv SugarCRM helt gratis

Desuden kan der være mange forskellige virksomheder at holde styr på for hvert enkelt projekt. I synes ikke I har et 360 graders billede af jeres kunder og mangler vigtig viden så I kan tage det næste skridt.

Med SugarCRM kan I få struktureret overblikket og ryddet op i jeres værktøjskasse. Et effektivt projektstyringsværktøj kan hjælpe jer med at løse de opgaver og problemer, der kan opstå i forbindelse med projektstart af nye kunder. SugarCRM giver jeres team et komplet overblik over jeres marketing-, salg- og serviceløsninger. Få jeres teams til bedre at forstå og forudsige kunden gennem synlighed i salgsaktiviteter og historik.

Kunde- og projektoversigt

Hvem har sidst haft kontakt til kunden? Hvem har ansvaret for det pågældende projekt? Hvilke projekter skal afsluttes hvornår? Hvor står vi i byggeprocessen?

Der er mange frustrationer og spørgsmål, man ønsker at kunne besvare i en hektisk og konkurrencepræget branche som byggebranchen. SugarCRM hjælper jer med at holde jer opdateret på jeres kunder, projekter, leads og tilbud samt meget mere. Actoom er med i hele processen fra implementering til videreudvikling og support af jeres nye CRM-system. Vi tilpasser løbende og skræddersyr SugarCRM efter jeres behov og ønsker. Med SugarCRM, som et af de mest anerkendte CRM-systemer, blandet med Actooms ekspertise og erfaring med byggebranchen, får I muligheden for et unikt tilpasset system til netop jeres virksomhed. SugarCRM kan integreres med både interne- og eksterne applikationer, som I ligeledes benytter. Det betyder, at I får overblik over alle kontakter og projekter, og samtidig kan hente alle informationer fra eksempelvis Byggefakta. Kort sagt får du alle informationer ét sted!

Påmindelser og tilbud

I SugarCRM er håndteringen af alle tilbud simpel og overskuelig, selvom der er flere forskellige tilbud fra samme projekt. Modtag proaktive påmindelser når det er tid til at følge op på kunder eller projekter. Intet bliver glemt, og servicen vil være i top.

Sugars tilbudsmodul gør det muligt at konfigurere, administrere og levere robuste tilbud mere effektivt end nogensinde. Jeres salgsteam kan udnytte de muligheder som SugarCRM har for at oprette og modificere et tilbud med linjeposter, rabatter og tilføje kommentarer til at oprette nøjagtige multi-valuta fakturaer og tilbud.

Når forhandlingerne udfolder sig, skal I være foran jeres konkurrenter med værktøjer hvor I hurtigt kan opdatere jeres tilbud. Med SugarCRM er dette muligt.

Fordeling af roller i hvert projekt

Det kan være svært at holde styr på rollefordelingen på hvert enkelt projekt.

  • Hvem er bygherre?
  • Hvem er totalentreprenør?
  • Hvem er underentreprenør?
  • Hvem er den ansvarlige sælger?
  • Hvem er projektleder?
  • Hvem er intern kalkulator?

Disse spørgsmål kan I let besvare med SugarCRM. Det er overskueligt sat op, og I har styr på rollefordelingen og rollehåndteringen på tværs af projekter.

SugarCRM er programmet som alle vil lege med.

Hvor er e-mailen nu blevet af? Hvilken korrespondance og historik har jeg haft med kunden? Hvad er der blevet sendt af materiale? Hvilken tegning hører til hvilket projekt? Hvornår har jeg sidst talt med ham? Alt dette kan SugarCRM hjælpe jer med. Hold styr på alle de vigtige dokumenter og sørg for at jeres ressourcer bliver brugt på at drive forretning i stedet for papirnusseri.

SugarCRM kan integreres med tredjeparts applikationer, og vi kan tilpasse og integrere SugarCRM med jeres andre IT-systemer. Få Outlook fuldt integreret i SugarCRM, så du kan gemme vigtige informationer på kunder, e-mails, projektkort og meget mere. SugarCRM kan samtidig integreres med andre ERP-systemer, så du også kan holde styr på alle dine fakturaer i SugarCRM.

Vi lever i en verden, hvor automatisering og den teknologiske udvikling tager fart. SugarCRM er i konstant udvikling og bliver hele tiden opdateret med nye features. Derfor kan alle projektinformationer automatisk blive indlæst. Sammenkoblingen med Byggefakta gør det muligt at hente alle relevante projekter til SugarCRM samt information om hvert enkelt projekt. Det sparer jer en masse tid, og I vil altid være opdateret på de nyeste byggeprojekter - helt automatisk. De indhentede informationer, strukturerer automatisk projekter i det rigtige område, hvornår der skal bygges og hvem der bygger.

Tag SugarCRM med overalt

Om I står på byggepladsen eller er på ferie, kan I altid få adgang til SugarCRM lige ved hånden. I kan tilgå SugarCRM fra mobiltelefon eller tablet. I kan tilgå systemet enten via almindelig browser eller hente app'en som både fås til Android og IPhone. I er altid opdateret, og kan følge med lige meget hvor i verden, I er.

Visuelt overblik

Tal, processer og statistikker kan være uoverskueligt at forholde sig til. Derfor kan det hele visualiseres igennem dashboards og grafer af de vigtigste informationer i jeres team. Det gør, at hvert team kan følge med i hvor I er i processen og automatisk få et visuelt overblik over projekter, ordrer, salg eller det I ønsker fremhævet.

Rapport og rapportering

Alle virksomheder har eller bør have værdifulde data om produkter, kunder, kontakter og hvad der ellers ligger i deres CRM-system. Men hvis virksomheder ikke ved, hvordan de kan få det mest optimale udbytte af dette data, hvorfor så have et CRM-system? Med SugarCRM kan I lave brugerspecificeret eller situationsbestemt rapportering. Rapporterne kan være komplekse og designet til netop den bruger, der ønsker rapporteringen, eller de kan være simple og lige til. Det er op til jer, hvordan I ønsker at rapportere. Fællestrækket for rapporter i SugarCRM er, at de kan laves af brugere, der ikke har nogle specifikke IT-færdigheder.

3 gode grunde til at benytte SugarCRM som dit nye CRM-system

  1. Fleksibelt og kan tilpasses: Alle virksomheder er forskellige. SugarCRM bryder dette ved ikke at være en ensartet løsning, men tilbyder et CRM-system der er skræddersyet til jeres virksomhed.
  2. Produktivitet på et højere niveau: Hurtigt, effektivt og lige til. Det langsomme software er skåret fra, SugarCRM er kendt for at være hurtigt og effektivt. Få et produktivitetsniveau, I aldrig har oplevet før.
  3. Prisvindende kunde oplevelse: SugarCRM ligger stabilt i toppen af listen ”Bedste CRM-system”. Brugervenlighed, uovertruffen kundeservice og en klar prissætning bidrager til den ekstraordinære software løsning, SugarCRM!

Værktøjskassen der skaber vækst og mersalg

Byg et tættere forhold til dine kunder ved at skabe målrettede e-mails og nyhedsbreve som nemt bliver kommunikeret videre og altid forholder sig til det pågældende emne. Benyt værktøjskassen SugarCRM som vil og kan skabe merværdi og mersalg til din kernevirksomhed. Det vil gøre din digitale markedsføring uforglemmelig overfor modtageren. SugarCRM tager kontrollen over leadgenereringen, kommunikerer med potentielle fremtidige kunder og styrker dine kunderelationer. Aldrig har det været nemmere at skabe målrettede kampagner som er opdateret til nutidens markedsføring.

Actoom er med hele vejen

Integrationen af et nyt CRM-system kan skabe kaos og forvirring for jer og jeres medarbejdere i opstartsfasen.

Hos Actoom ved vi, hvor vigtigt det er at implementeringen af SugarCRM i din virksomhed går let og at det er klar til at arbejde med det samme. Vi er med på sidelinjen og sørger for, at dit CRM-system er opdateret og har alle de elementer din virksomhed skal bruge, for at gøre jeres arbejde let, effektivt og mere overskueligt.

Actoom sørger for at integrationen af dit nye SugarCRM-system forløber nemt og smertefrit. Actoom opsætter arbejdsgange, der er specificeret til din virksomhed. I undgår en masse unødige informationer, så I fra starten kan få det fulde udbytte, da vi tilpasser jeres SugarCRM-system til jer. Vi har et højtuddannet og erfarent team, der lytter til jeres ønsker og behov og bygger systemet til jer. Lad Actoom hjælpe jer med at fremme jeres salg gennem et godt og solidt CRM-system som benyttes verden over.

PRØV GRATIS